Het laatste nieuws over Aura-Soma

Aura-Soma goes YouTube:


In samenwerking met JOYful Connections heeft Eva de Jong het pomander en quintessence ritueel voorgedaan en spraken zij over wat een Aura-Soma consult je kan brengen aan persoonlijke ontwikkeling. De text is in engels.

Klik hier voor een introductie video: wat brengt een Aura-Soma consult?
Klik hier voor begeleiding in het pomander ritueel.
Klik hier voor de quintessences versie.

Lieve Aura-Soma klanten,Graag wil ik met jullie delen waar Aura-Soma Nederland voor staat, wat je kan verwachten als je bij ons de producten besteld, een cursus, workshop of de officieel door Engeland gecertificeerde opleiding volgt.

Ons doel is om:
- snel en verzorgd de producten van Aura-Soma in Nederland te distribueren,
- bekendheid te geven aan de naam en producten van Aura-Soma

- opleidingen en (introductie-) workshops te organiseren en te verzorgen.
- via mailings gerichte informatie sturen naar van te voren geselecteerde doelgroepen uit ons klantenbestand.

Onze werkwijze :
Wij werken vanuit ons hart en vanuit verbondenheid. Op deze manier distribueren wij en ondersteunen wij Aura-Soma colour care systeem in Nederland. En holistisch systeem dat op alle niveaus van het menselijk zijn, in liefde, invloed heeft.

Onze website aura-soma.nl omvat zowel productinformatie als de mogelijkheid voor het plaatsen van bestellingen. Voor alle in Nederland aanwezige therapeuten is er de mogelijkheid zich op de adressen pagina te profileren. De opleiding-en cursus informatie van de leraren wordt gratis in de agenda opgenomen. Dit maakt aura-soma.nl tot het hart van de organisatie waar iedereen terecht kan.

De voordelen van bestellen via Aura-Soma.nl zijn onze zeer korte levertijden. Omdat wij uit voorraad kunnen leveren zijn in de meeste gevallen de producten de volgende dag al in huis. Verder hebben wij een zeer goede bereikbaarheid. Op werkdagen is er iemand van het Aura-Soma team aanwezig en is het mogelijk om persoonlijk contact te hebben via mail of telefoon. Via de webwinkel kan 24/ 7 besteld worden.

Met onze 20 jaar ervaring en de vele vragen die al op ons pad gekomen zijn, hebben wij een zee van kennis van de Aura-Soma producten en diensten die willen wij graag met jullie delen. Verder staan wij open voor constructieve feedback zodat wij onze service en onszelf kunnen blijven ontwikkelen.
 
Ons klantenbestand is inmiddels gegroeid tot meer dan 2500 adressen, waaraan wij geregeld updates sturen en gerichte informatie verstrekken, zoals de Kleurflits. Dit betreft product informatie en informatie over de aankomende opleidingen, workshops en cursussen die wij organiseren

Als Aura-Soma NL werken wij met veel verschillende leraren afkomstig uit zowel Nederland als het buitenland. Hierdoor kunnen wij een gevarieerd aanbod van opleidingen en cursussen aanbieden die we in overleg ook op de vraag van cursisten kunnen afstemmen. Hiermee bieden wij gerichte mogelijkheden voor verdere ontplooiing met Aura-Soma.


Toekomstvisie

Wij hebben de intentie om Aura-Soma in Nederland te laten groeien, en hebben het volle vertrouwen dat dit gaat lukken in deze bijzondere tijd.
Foto
 


 
Copyright © 2005, 2016 Aura-Soma. webdesign door vormstorm.