Ervaringen met Aura-Soma

Ervaringen met Aura Soma

Hieronder vind je mooie ervaringen met de verschillende producten van Aura-Soma. Elke ervaring met Aura-Soma is persoonlijk en uniek, en deze pagina is dus niet bedoeld om jouw ervaringen mee te vergelijken. De verhalen geven weer welke bijzondere ervaringen mogelijk zijn en we hopen dat deze pagina een inspiratiebron voor je is. Heb je zelf een mooi verhaal dat je wil delen, dan horen we dat graag via ons email adres. Wellicht plaatsen we het hier.

Veel plezier en inspiratie toegewenst!
Het Aura-Soma team

Al lang is mijn zoontje van 6 jaar erg moe en uit zijn doen als hij een hele dag naar school is geweest. Van een vriendin hoorde ik over de Aura-Soma producten en ben op een therapeut af gestapt voor een consult. Sinds hij de bescherming van de pomander ervaart gaat het veel beter met hem. Iedere morgen doen we samen het pomander ritueel en bouwen we een heel kasteel om hem heen. Dit geeft hem kennelijk meer zelf vertrouwen. Op school ervaart de juf hem als rustiger en thuis is hij minder uit zijn doen.

Tom, 6 jaar en de gouden pomander

 

Hallo kleurrijk team,ik wilde jullie het volgende verhaal niet onthouden.
Een paar jaar geleden is mijn moeder verhuisd naar een woonzorgcentrum door haar ziekte parkinson en daarmee verbonden dementie. Mijn vader was toen al 15 jaar overleden en zij miste hem nog steeds. Ik heb haar toen mijn vaders fles gegeven, die zijn naam vertegenwoordigt, the Christ. In hun huwelijk brachten zij ook het beste in elkaar naar boven, dus dacht ik dat dit een mooie aanvulling was voor mijn moeder. Deze fles stond altijd op haar nachtkastje en naar mate de jaren verstreken werd de kleur helder troebel, beetje roestig/gelig. Grappig natuurlijk, want mijn moeder haar dementie ging ook door en haar geest werd steeds meer vertroebeld.

Vorig jaar eind maart is zij overleden, zij heeft 4 dagen "op sterven" gelegen en nu komt het bijzondere. De fles werd tijdens deze dagen met de dag helderder en toen zij overleed was deze bijna weer helemaal helder. Ik heb deze fles in mijn praktijkruimte staan en deze is weer helemaal helder geworden en de vertroebeling is naar de grens gezakt. Ik vind dit zo prachtig voorbeeld hoe de flessen werken op energie.
Mooi verhaal niet?!

Verhaal van Jescica

 

Toen ik nog in de opleiding was en onder leiding van de lerares Joan een diepe meditatie ervoer met de violette vlam van St Germain, werd mij duidelijk dat transmutatie echt mogelijk is als we ons keer op keer met het licht blijven verbinden. Oude pijn uit het verleden die in mijn borst kas was blijven hangen en waarvan ik af en toe vreselijk moest hoesten verdween. Een gevoel van rust en vrede achterlatend.

Vera en de St. Germain Quintessence

 

In juni kreeg ik een heerlijke chakra massage. Ik was verbaasd wat een impact de zachte massage en de Aura Soma essences in mijn energetisch lichaam hadden. Het was meer een meditatie dan een massage en de engelen waren echt aanwezig. Ze hebben mijn lichaam aangeraakt en ik kon laten gaan wat ik zolang al bij me droeg. Ik stond lichter op.

Maria

 

Juist het werken met de complementaire kleuren en het in balans brengen van de yin en yang energie in mij, heeft me diep geraakt en op een snelle manier weer balans gebracht. Dank daarvoor. Ik kom zeker terug.

Veronique, over de beamer light pen behandelingen

 

... Door alle drukte ben ik helemaal vergeten te melden hoe goed het met mij en mijn rug ging na je behandeling. Echt geweldig ik kon meteen al beter opstaan en de klachten waren eigenlijk daarna helemaal weg.
Het meest geweldige vond ik nog wel een gebeurtenis tijdens een post advanced weekend op een Stilte boerderij. We deden op de laatste een oefening met energieën om je hara bij te vullen. Die van mij was vol!!! Dat gebeurt nooit. Maar het was echt zo ik voelde het ook. De medecursist riep de docent die was ook verrast. Mooi hè?

Lieve groet, Dolinda

 

Ik heb net mijn laatste Aura-Soma geheimpje gedeeld tijdens onze level 3 opleiding! Vond het wel heel spannend maar hetgene wat ik had ondekt bleek ook bij mijn mede cursisten te werken!
Ze hebben mij bedankt en er zijn een aantal dingen duidelijk geworden. Ben je nu nieuwsgierig? Neem de Quintessense Kutumi en doe er wat van op je kussen. Gegarandeerd succes want je krijgt een scala aan dromen in een nacht die zeer verhelderend zijn. Sleep well and enjoy your Dreams!

Veel droomgroeten van Marijke

 

Produktoverzicht

U kunt de prijslijst ook downloaden als PDF bestand.

Cursussen en Workshops

Agenda met een overzicht van curssusen en workshops vindt u hier.

Alle producten A-Z. Copyright © 2005, 2020 Mensys (wij zijn geen onderdeel van Aura-Soma Engeland). webdesign door vormstorm.