Het complete assortiment Aura-Soma producten
Eye Illuminaire


De Eye Illuminaire is met name effektief om vermoeide of overbelaste ogen weer in balans te brengen.
Daarbij kun je onder andere denken aan situaties zoals het maken van lange autoritten of gedurende langere tijd achter een beeldscherm zitten. De kleur van de Eye Illuminaire is paars-magenta, dat net boven het paars ligt in het kleurenspectrum. In Aura-Soma is deze kleur gerelateerd aan het hoofdgebied en daarboven. Wanneer je door de Eye Illuminaire heenkijkt wordt de juiste trilling van de  » Lees meer...
Eye Illuminaire

Alle prijzen zijn in Euro incl. BTW en excl. verzendkosten.
E-mail of bel +31 (0)23 548 20 18 voor meer informatie.

De Eye Illuminaire is met name effektief om vermoeide of overbelaste ogen weer in balans te brengen.
Daarbij kun je onder andere denken aan situaties zoals het maken van lange autoritten of gedurende langere tijd achter een beeldscherm zitten. De kleur van de Eye Illuminaire is paars-magenta, dat net boven het paars ligt in het kleurenspectrum. In Aura-Soma is deze kleur gerelateerd aan het hoofdgebied en daarboven. Wanneer je door de Eye Illuminaire heenkijkt wordt de juiste trilling van de oogzenuw hersteld, waardoor die tot rust komt en de ogen ontspannen. Daarnaast is magenta de kleur van het derde oog, die de 'opmerkzaamheid', de liefde voor kleine alledaagse dingen stimuleert.
Met het flesje wordt een gebruiksaanwijzing meegestuurd.
Gebruiksaanwijzing Eye illuminaire
Bril of lenzen eerst verwijderen. Houd de fles bij het dopje vast en houd het zo dicht mogelijk bij het geopende oog zodat de kleur het oog kan binnendringen. Houd daarbij het andere oog gesloten. Tel 33 seconden af en sluit dan het oog om de 'na-schijn/kleur' op je in te laten werken. Behandel steeds beide ogen.

Copyright © 2005, 2020 Mensys Aura-Soma .